پردازنده میان رده شرکت کوالکام ; Snapdragon 625

پردازنده اسنپدراگون ۶۲۵ یکی از پردازندههای ساخت کوآلکام است که جزو پردازندههای میان رده بازار به حساب میآید و بیشتر در گوشیهای مقرون به صرفه به کار گرفته شده است. این پردازنده ۱۴ نانومتری برای گوشیهایی معرفی شده که قرار است رده میانی بازار را به تسخیر خودشان در بیاورند و عملکرد قابل قبولی برای آنها به همراه بیاورند بدون اینکه مصرف انرژی بالایی داشته باشند. این پردازنده به گوشی امکان میدهد تا ارتباط سریعی داشته باشد، صفحهنمایش کیفیتش خوب باشد و در نهایت عملکردش فراتر از میان ردهها برود در حالی که مصرف انرژی به شدت پایین باشد.

به لطف هستههای کم مصرف Cortex A53 و ویژگیهای افزایش کاراییای مانند فشردهسازی پهنای باند گوشیهای مجهز به این پردازنده به دفعات شارژ شدن کمتری نیاز پیدا میکنند به سبب اینکه مصرف انرژی پایین است و عمر باتری بیشتر میشود.
پشتیبانی پردازنده اسنپدراگون ۶۲۵ از پردازشگر سیگنال تصاویر دوتایی سبب میشود که عکسهای گرفته شده با دوربین گوشیهای مجهز به این پردازنده جزئیات بسیار زیادی داشته باشند علاوه بر اینکه مجموعه گستردهای از ویژگیهای دوربین مانند تثبیت کننده تصاویر و فوکوس خودکار بهبود داده شده را در این پردازنده میبینیم.
پردازنده گرافیکی که در کنار پردازنده دستگاه روی چیپ ۱۴ نانومتری قرار گرفته Adreno 506 است که پردازشگر قدرتمندی است برای اینکه تصاویر روی صفحهنمایش بسیار خیره کننده به نمایش در بیایند.
این پردازنده از شارژ سریع نسخه ۳ کوآلکام پشتیبانی میکند که ۴ برابر از روشهای شارژ معمولی سریعتر است و ۳۸ درصد از شارژ سریع نسخه ۲ این شرکت کارآمدتر شده. به لطف این شارژ سریع مدت زمان کمتری را صرف میکنید تا گوشی شما شارژ شود.
مودم یکپارچه شده X9 LTE سه برابر سرعت آپلود را نسبت به گوشیهای معمولی بیشتر میکند و سبب میشود سرعت آپلود به بیش از ۱۵۰ مگابیت برثانیه برسد.
نسخه بلوتوث هماهنگ با این پردازنده نسخه ۴٫۱ است که علاوه بر برد زیاد مصرف انرژی پایینتری دارد. پشتیبانی از NFC و USB 3.0 هم برای این پردازنده در نظر گرفته شده تا گوشی سازها مشکلی از بابت استفاده از راههای ارتباطی متنوع روی گوشیهای میان رده خودشان نداشته باشند.
این پردازنده ۱۴ نانومتری از تکنولوژی ۶۴ بیتی بهره میبرد و ۸ هسته داخل خودش میبیند. هر هسته این پردازنده که کم مصرف هم هستند فرکانس ۲ گیگاهرتزی دارند.
طیف گستردهای از گوشیهای میان رده از این پردازنده استفاده کردهاند که از محبوبترین آنها میتوان به Xiaomi Mi A2 Lite یا BlackBerry Keyone نام برد که همه گوشیهایی پرفروش و دوست داشتنی بودند. نکته جالب اینجاست که سامسونگ و هوآوی خیلی به سمت استفاده از این پردازنده نرفتهاند و تصمیم گرفتند تا از پردازندههای ساخت خودشان بهره ببرند در حالی که شیائومی و ایسوس را باید پر استفاده ترین برندهای گوشی ساز از این پردازنده خوش مصرف دانست.
دیدگاه شما