بررسی گوشی هواوی میت ۲۰

هوآوی میت ۲۰ یکی از اعضای خانواده میت ۲۰ هوآوی به حساب میآید که در حقیقت نسخه اصلی است. نسبت به نسخه پرو این گوشی کوچکتر اما صفحهنمایش بزرگتری دارد و از شارژ ۴۰ واتی پشتیبانی نمیکند باهم با این گوشی بیشتر آشنا شویم.
طراحی میت ۲۰:
صفحهنمایش که در قاب جلو با لبههای کاملاً تخت دیده میشود و حاشیههایش هم مانند گوشیهایی مانند میت ۲۰ پرو یا سری گلکسی سامسونگ خیلی کم نیست و در دست گرفتن و کار کردن با این گوشی بسیار راحتتر است. ناچی بالای صفحهنمایش قرار گرفته که از نوع قطرهای است و همین امر سبب شده تا فضای بیشتری در اختیار صفحه باشد. البته نباید فراموش کنیم که گذاشتن ناچ قطرهای سبب شده تا تشخیص سه بعدی چهره از روی گوشی حذف شود. بر خلاف میت ۲۰ پرو در قاب پشتی این گوشی اثر انگشت را میبینیم که زیر لنزهای دوربین اصلی قرار گرفته؛ قاب پشت دستگاه از شیشه ساخته شده و فریم فلزی است.

این قاب نسبت به نسخه قبلی تفاوت بسیاری از نظر طراحی دارد رنگهای آبی و مشکی برای این گوشی در نظر گرفته شده که رنگ توایلایت هم فراموش نشده. در قاب پشتی دستگاه طراحی به گونهای است که شیشه به صورت شیاردار دیده میشود. لنزهای دوربین اصلی در ماتریسی ۲×۲ قرار گرفتهاند که فلش یکی از اعضای این ماتریس به حساب میآید. صفحهای که جلوی دستگاه قرار گرفته از صفحه میت ۲۰ پرو کمی بزرگتر است اما از جنس IPS است. در ناچ قطرهای گوشی دوربین سلفی و سنسورها را مشاهده میکنیم و خروجی صدای مخاطب در بالای این ناچ و بالای دستگاه قرار گرفته که نقش اسپیکر دوم را هم بازی میکند. پایین گوشی اسپیکر اصلی را کنار درگاه تایپ سی، میکروفون اصلی و بالای گوشی هم درگاه اینفرارد را در کنار میکروفونهای دوم و جک ۳.۵ میلیمتری صدا مشاهده میکنیم. میت ۲۰ به لایسنس آی پی ۵۳ مجهز است که آن را در برابر پاشیده شدن آب مقاوم میکند.
صفحهنمایش میت ۲۰:
صفحهنمایشی که در قاب جلوی گوشی قرار گرفته اندازه ۶.۵۳ اینچ دارد. این صفحه از جنس آی پی اس است و رزولوشنی برابر فول اچدی برای آن در نظر گرفته شده. تراکم پیکسلی این صفحهنمایش ۳۸۳ پیکسل در هر اینچ است و ناچی قطرهای بالای آن دیده میشود. صفحه گوشی دو حالت نمایش رنگ دارد؛ حالت نرمال و حالت ویوید. هر کدام از این حالتها ۳ زیرمجموعه دارند پیشفرض، گرم و سرد. زمانی که حالت ویوید را انتخاب میکنید رنگها پر رنگتر و اشباع تر نمایش داده میشود. نور صفحهنمایش بسیار زیاد است و در حالت دستی میتوانید به تابش ۴۹۱ نیتس برسید؛ در حالت خودکار میتوانید میزان روشنایی ۷۸۰ نیتس را از صفحه دریافت کنید.

این نور خوب سبب میشود بتوانید زیر نور خورشید بدون هیچ مشکلی با گوشی کار کنید و همه محتوا را در آن مشاهده کنید. عمق رنگ مشکی در این صفحهنمایش به خوبی رنگ مشکی در صفحه میت ۲۰ پرو نیست اما در نوع خودش خوب است و این صفحه در نمایش رنگ سفید بسیار متبحر میکند که یکی از ویژگیهای صفحهنمایشهای IPS به حساب میآید.
سختافزار میت ۲۰:
پشتیبانی از دو سیمکارت همزمان برای این گوشی در نظر گرفته شده که درگاه سیمکارت اندازه کوچکی دارد. هوآوی برای اینکه اندازه درگاه سیمکارت را افزایش ندهند ترفندی به کار برده که کاربر باید سیمکارتهای خود را در دو طرف درگاه قرار دهد. یکی از این درگاهها که درگاه سیمکارت دوم است با کارت حافظه خارجی مشترک است بنابراین میتوانید به جای سیمکارت دوم از کارت حافظه خارجی استفاده کنید منتها این نکته را از یاد نبرید که باید کارت حافظه خارجی نانو خریداری کنید. میت ۲۰ دو اسپیکر دارد یکی از این اسپیکرها پایین گوشی قرار گرفته و اسپیکر دیگر داخل خروجی صدای مخاطب است.

از نظر پخش صدای استریو عملکرد خوبی دارند اما صدای چندان بالایی ندارند اسپیکرها برای زمانی که میخواهید موزیک گوش دهید یا فیلم ببینید یا بازی کنید بسیار مناسب هستند. چیپستی که برای این گوشی در نظر گرفته شده ساخته هوآوی است؛ این چیپست کایرین ۹۸۰ نام دارد که اولین چیپست ۷ نانومتری موبایل دنیا به حساب میآید. کایرین ۹۸۰ روی خودش پردازنده هشت هستهای دارد که دو هسته آن پرمصرف هستند و فرکانسی برابر ۲٫۶ گیگاهرتز دارند دو هسته دیگه مصرف متوسط با فرکانس ۱.۹۲ گیگاهرتز دارند و در نهایت ۴ مصرف فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز برای شان در نظر گرفته شده کنار این پردازنده حافظه رم در نسخههای ۴ و ۶ گیگابایتی و حافظه داخلی در نسخههای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی دیده میشود.
سنسور اثرانگشت میت ۲۰:

سنسور اثرانگشت این گوشی در قاب پشتی آن قرار دارد که تقریبا هم سطح با بدنه در نظر گرفته شده اما به راحتی میتوانید آن را پشت گوشی پیدا کنید. سرعت و دقت بالا همان چیزی است که از سنسور این گوشی انتظار داشتیم. این سنسور در تمامی جهات میتواند اثرانگشت کاربر را شناسایی و قفل گوشی را باز کند.
تشخیص چهره میت ۲۰:
مورد امنیتی دیگر سنسور تشخیص چهره است که بر خلاف میت ۲۰ پرو خبری از دوربین اینفرارد و تابش دهنده نور اینفرارد در آن نیست. در میت ۲۰ هوآوی تنها از دوربین سلفی برای تشخیص چهره کاربر استفاده میکند. باوجوداین گوشی در تشخیص چهره بسیار خوب عمل میکند و حتی در تاریکی با کمک نور صفحهنمایش بهراحتی چهره را تشخیص میدهد و قفل گوشی را باز میکند. نکته بسیار مهم در تشخیص چهره این گوشی قابلیت تشخیص در تمام زوایا است. برای گوشی مهم نیست که آن را در چه حالتی در دست خودتان بگیرید. در حالت افقی، عمودی و حتی حالت بر عکس گوشی بهخوبی و با سرعت میتواند چهره شما را تشخیص دهد و قفل را برایتان باز کند.
نرمافزار میت ۲۰:

میت ۲۰ با لباسی از اموشن یو آی که بر تن دارد بسیار شیک و برازنده شده است به خصوص اینکه هوآوی از آخرین نسخه از رابط کاربری خودش یعنی نسخه ۹ برای اینکار بهره برده است. زیر این لباس شیک آخرین نسخه از اندروید با نام اندروید پای یا همان اندروید نسخه ۹ را میبینیم. این نسخه از رابط کاربری اموشن یو آی بسیار سادهتر و شستهورفته تر از قبل شده و به خصوص در بخش تنظیمات گوشی شاهد این هستیم که برای سادهسازی بسیاری از تنظیمات که شاید خیلی به آنها نیاز نداشته باشید در زیر منویی به نام Advanced قرار گرفتهاند. در این سالها هوآوی پیشرفت خوبی در رابط کاربری خودش داشته و هر روز بهتر و بهتر شده است. ما این نسخه از اموشن یو آی را بسیار دوست داریم و بهخوبی توانستیم با آن ارتباط برقرار کنیم.
دوربین میت ۲۰ :
همانند برادر بزرگ خودش در این گوشی هم سه لنز در قاب پشتی میبینیم که در ماتریسی ۲ در۲ قرار دارند. لنز سیاه و سفید از این گوشی حذف شده و در عوض از لنز اولتراواید به جای آن استفاده شده. سنسور اصلی لنز ۱۲ مگاپیکسلی دارد؛ لنز تلفوتو سنسور ۸ مگاپیکسلی و در نهایت لنز اولتراواید به سنسور ۱۶ مگاپیکسلی مجهز شده. لنز اولتراواید به گوشی کمک کرده تا بتواند عکسهای ماکرو بگیرد. در این حالت میتوانید از فاصله ۲٫۵ سانتیمتری با گوشی عکسهایی بگیرید که هیچ گوشیای توانایی آن را ندارد. این گوشی توانایی زوم ۲ برابری اپتیکال را دارد. در نرمافزار دوربین همانند گذشته هوش مصنوعی دخیل شده است این هوش مصنوعی اکنون نسخه ۲ را به خودش میبیند و اکنون توانایی تشخیص و بهبود رنگها برای بیش از ۱۵۰۰ صحنه مختلف را داراست؛ اما باید دقت داشته باشید در صورتی که بخواهید از این ویژگی بهره ببرید باید ابتدا آن را فعال کنید.

برای فعال کردن هوش مصنوعی باید به تنظیمات دوربین مراجعه و سپس گزینه Master AI را روشن کنید. افکت بوکه برای گوشی در نظر گرفته شده اما با این حال دو حالت پرتره و حالت اپرچر را در گوشی میبینیم. اکنون بیش از هر زمان دیگری بین این دو حالت اختلاف وجود دارد. در حالت اپرچر میتوانید از عدد f/0.95 تا f/16 برای دهانه دیافراگم بهره ببرید در حالی که عکسهایی که در این حالت گرفته میشوند این امکان را برای شما فراهم میکنند تا بعد از گرفتن عکس در برنامه گالری بتوانید نقطه فوکوس را تغییر دهید.
باتری میت ۲۰ :
باتری دستگاه ظرفیت ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد. این باتری از تکنولوژی سوپرشارژ هوآوی پشتیبانی میکند که کابل و شارژر مخصوص آن هم داخل جعبه دستگاه قرار گرفته است. مدتزمان شارژ دستگاه خیلی زیاد نیست و میتوانید در مدت ۲۸ دقیقه به شارژ ۵۰ درصد و در مدت ۶۸ دقیقه به شارژ ۱۰۰ درصد برسید.

از نظر دوام باتری هم میت ۲۰ جزو گوشیهای تراز اول بازار به حساب میآید. میتوانید در استفادهای معمولی تا ۲ روز کامل بدون نیاز به شارژ با گوشی کار کنید و اگر استفاده کمی سنگینتر شود تا ۱ روز کامل بدون هیچ نگرانی باتری پاسخگوی نیاز شما است.
جمعبندی:
میت ۲۰ شاید گوشی پرچمداری نباشد اما به خوبی میتواند نقش یک پرچمدار را برای کاربرش ایفا کند. این گوشی صفحهنمایش کاملا بدون حاشیه با کیفیت خوب دارد، جنس بدنه کاملا مناسب است، دوربینها قدرتمند و سرگرم کننده هستند و سختافزار پر ظرفیتی برایش در نظر گرفته شده است.
دیدگاه شما