بررسی گوشی نوکیا ۸۱۱۰

نوکیا ۸۱۱۰ را باید محصولی بدانیم که سوار بر موج تولیدات نوستالژیک نوکیا به حساب میآید. این گوشی با اسلاید باز شونده که در قاب زیرین خود دارد شما را به یاد نوکیاهای گرانقیمتی میاندازد که در گذشته تولید و عرضه شدند.
طراحی نوکیا ۸۱۱۰ :

طراحی ۸۱۱۰ بسیار چشمگیر است به خصوص رنگ زرد آن رنگی بسیار گیرا دارد. جلوی دستگاه صفحه نمایشی با اندازه ۲.۴ اینچ قرارگرفته که لمسی نیست و نشان از نوستالژیک بودن گوشی دارد. طراحی کل بدنه به گونهای است که به صورت منحنی طراحی شده. یکی از بخشهای نوستالژیک این گوشی کلیدهای فیزیکیای هستند که پایین صفحه نمایش تعبیه شدند اما شاید مهمترین بخش نوستالژیک آن را اصلاح میدانست که روی این کلیدها را پوشانده؛ این اسلایدر پایین میآید و کلیدها نمایان میشوند درست همانند چیزی که در گوشیهای گران قیمت نسلهای قبلی نوکیا دیده بودیم. کنار کلیدهایی که میتوانید توسط آنها در منوی گوشی حرکت کنید کلیدهای رد تماس و برقراری تماس را مشاهده میکنیم علاوه بر اینکه کلید چرخشی برای بالا یا پایین رفتن و حرکت سمت چپ و راست در نظر گرفته شده است. در بخشهای مختلف گوشی هیچ کلیدی را نمیبینیم به جز اینکه کلید پاور در سمت راست بالای لبه سمت راست قرار گرفته و تمام کلیدهای کنترلی زیر اسلایدر هستند در حالی که باز شدن اسلایدر هم میتواند قفل گوشی را باز کند و در واقع نیازی به کلید پاور هم ندارید مگر اینکه بخواهید گوشی خودتان را خاموش کنید. پایین گوشی تنها یک سوراخ دیده میشود که آن هم میکروفون اصلی است، بالای گوشی جک ۳.۵ میلیمتری صدا در کنار درگاه ارتباطی یا همان شارژ که از نوع میکرو یو اس بی است قرار گرفته؛ قاب پشتی یکپارچه از پلاستیک ساخته شده و در این بخش دوربین تک لنزی را مشاهده میکنیم که فلشی بالای خودش را میبیند و اسپیکر را در پایین خودش. قاب پشتی دستگاه باز میشود و میتوانید به باتری و درگاههای سیمکارت و کارت حافظه خارجی دسترسی داشته باشید؛ پشتیبانی از دو سیمکارت همزمان و درگاه کارت حافظه خارجی برای این گوشی در نظر گرفته شده است.
صفحه نمایش نوکیا ۸۱۱۰ :

نوکیا ۸۱۱۰ به صفحه نمایشی با اندازه ۲.۴ اینچ با کیفیت ۲۴۰ در ۳۲۰ پیکسل مجهز شده. روی کاغذ به نظر میرسد کیفیت صفحه نمایش خیلی خوب نیست اما در عمل صفحه نمایش به اندازه کافی برای گوشیای در این حد شارپ است. اگر بخواهید متنهای کوچک را روی آن مشاهده کنید به طور حتم با مشکل مواجه میشوید اما متنهای بزرگ هیچ مشکلی روی صفحه به وجود نمیآورند. کیفیت صفحه نمایش در این گوشی اهمیت چندانی ندارد به سبب اینکه اندازه صفحه نمایش گوشی بزرگ است و برای مشاهده محتوای مانند فیلم یا بازی کردن خیلی گزینه مناسبی به حساب نمیآید. به هرحال رنگها در این صفحه نمایش کمی خوب نشان داده میشوند اما روشنایی به اندازه کافی زیاد است.
باتری NOKIA 8110 :

برای این گوشی باتری با ظرفیت ۱۵۰۰ میلیآمپر ساعت در نظر گرفته شده که با باز کردن قاب پشتی میتوانید به آن دسترسی داشته باشید. این باتری با وجود پردازنده نه چندان قدرتمند، صفحه نمایش با کیفیت متوسط و سنسورهای کم، کار سختی را پیش روی خودش ندارد. میتوانید به مدت زیادی روی عملکرد باتری حساب باز کنید برای شارژ گوشی هم کار سختی پیش روی شما نیست. برای رسیدن به شارژ ۶۳ درصد به یک ساعت زمان نیاز دارید در حالی که اگر بخواهیم به شارژ ۱۰۰ درصد برسید باید ۳ ساعت و ۱۰ دقیقه صبر کنید.
اسپیکر نوکیا ۸۱۱۰
این گوشی تنها یک اسپیکر دارد که آن هم در قاب پشتی برای این گوشی در نظر گرفته شده؛ صدا واقعا بلند است اما به همان نسبت که کیفیت پایینی دارد مهمترین مشخصه این اسپیکر صدای بلند زنگ آن است که به طور حتم در محیط های شلوغ توجه شما را به خودش جلب میکند.
نرم افزار NOKIA 8110:

سیستم عاملی که برای این گوشی در نظر گرفته شده کای او اس نام دارد. این سیستمعامل در حقیقت مابین پلتفرم هایی است که برای گوشیهای فیچرفون و گوشیهای هوشمند در نظر گرفته میشود. سیستم عامل قابلیت پشتیبانی زیادی در بخش ارتباطات برای این گوشی به ارمغان آورده است. همانند سیستم عامل فایرفاکس که بهبه نابودی کشیده شد KaiOS از تکنولوژی وب استفاده میکند و میتوانید ردپای مرورگرها را در همه جای این گوشی مشاهده کنید. منوی گوشی به آیکونهای بزرگ و قابل دسترسی مجهز است که عملکرد خوبی را دارد یعنی در منو آیکونهایی برای تماس یا مخاطبان یا پیامک را میتوانید مشاهده کنید که دسترسی به آن را بسیار آسان و سهل است. برنامه های پایه دیگر نیز روی گوشی به خوبی اجرا میشود همانند موزیک پلیر که امکانات متفاوتی را در داخل خودش جای داده است. برنامه رادیو برای گوشی در نظر گرفته شده؛ برنامه های گوگل مانند یوتیوب و گوگل برای این گوشی در نظر گرفته شدهاند که در برنامه یوتیوب میتوانید با توجه به این که بهینهسازیهای انجام شده در این گوشی ویدیو ها را با روند بهتری مشاهده کنید. گوگل اسیستنت برای این گوشی در نظر گرفته شده که آن را به محصولی هوشمندتر تبدیل میکند.
سخت افزار نوکیا ۸۱۱۰ :
چیپستی که برای این گوشی در نظر گرفته شده ساخت کوالکام است و اسنپدراگون ۲۰۵ نام دارد. این چیپست ۲۸ نانومتری روی خودش پردازنده با دو هسته میبیند که فرکانس هر کدام از هستههای آن ۱.۱ گیگاهرتز است. کنار این پردازنده حافظه داخلی ۴ گیگابایتی و حافظه رم ۵۱۲ مگابایتی در نظر گرفته شده. گوشی از کارت حافظه خارجی در درگاه مجزا پشتیبانی میکند که میتوانید از کارت حافظه خارجی تا ۳۲ گیگابایت بهره ببرید. انتظار زیادی نباید از سخت افزار این گوشی داشته باشیم و تنها باید به انجام عملیاتهای پایه اکتفا کنید. حقیقت این است که این گوشی یک فیچرفون به حساب میآید و نباید انتظار یک گوشی هوشمند را از آن داشت.
دوربین NOKIA 8110 :

دوربین هم یکی از بخشهایی است که در گوشیهایی مانند نوکیا ۸۱۱۰ اهمیت بسزایی ندارد؛ برای این گوشی در قاب پشتی یک لنز برای دوربین اصلی در نظر گرفته شده که سنسور ۲ مگاپیکسلی دارد و از فلش ال ای دی که بالای آن قرار دارد میتوانید برای گرفتن عکسهایی روشنتر در نور کم بهره ببرید. خبری از دوربین سلفی هم برای این گوشی نیست عکسهایی که با گوشی گرفته میشوند از نظر رنگی تقریبا خوب هستند و جزئیات اندازه کافی در آنها مشاهده میشود اما نباید انتظار شارپی بالا با رنج دینامیکی بالایی را از آنها داشته باشید.
جمعبندی:
نوکیا ۸۱۱۰ یکی از فیچرفون های جذاب موجود در بازار است که از قابلیت ۴G پشتیبانی میکند. این گوشی جنس خوبی برایش به کار رفته و قابلیتهای ارتباطی فراوانی دارد و قابلیت دسترسی به باتری آن را نیز دارید. شاید از نظر عملکرد سیستمعامل شبیه به گوشیهای هوشمند موجود در بازار نباشد اما به راحتی نیاز کسی را که به دنبال یک فیچرفون است برآورده میکند.
برای خرید این محصول به تکنوکده مراجعه کنید.
دیدگاه شما